Я не хочу без Тебе

Алена Билан -Стихи
Я не хочу без Тебе ні дня.
Я без Тебе не зможу, зламаюсь.
Я без Тебе дістанусь до дна,
А Тобою лише я тримаюсь.

Я не хочу й хвилини без Тебе.
І Тобі я в цьому зізнаюсь:
"Ти - це щастя моє, Ти - небо,
І на Тебе лише сподіваюсь."

Я не хочу без Тебе ні миті,
І без Тебе нічого не треба.
Я тону у Твоїй блакиті:
Ти - це щастя моє, Ти - небо!
17.11.16