Тепло сердець

Алена Билан -Стихи
Проходять барви золотої осені
Лісами та степами навпростець.
Світанками яскравими і росами..
Усе проходить. Всьому є кінець.

Але не зможе осінь погасити
Оте тепло і щирість тих сердець..
Словами можна віру воскресити..
Початком стане будь-який кінець.

Зима вже близько з лютими морозами.
Пройде полями знову навпростець.
Ні заметіль, ні жовті барви осені
Не зможуть погасить тепло сердець.
23.10.16