Тарасу Григоровичу та до УкрайIни - РусИ

Зозуля Юрий Павлович
А до дня народження й на передньому плані: ласкаво прошу, перехожий, — ти читати, чи заблукав?
Й не перечепися, ось-бо поріг, нам ув оберіг, нЕчисті по ріг: ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня!
Та зумій зрозумій "йІ" за "Ї": нАзви-бо тутешніх "віршів на інших мовах" не знають й літер отих мов??
А рядки що куці, то стане мІсця й суті: бач, які прямі, не гнуті!!
При слові, до ладУ й місця, докладУ???
Лишивши шкаралУпу ту й руЇну, іде геть Русь: додому; в Україну!!!
...................
Як хто забачить, то і до нього: тут й посвята, і до Свята; та згадай-но "Заповіт"...

                Є: й на квіт,
                й в Заповіт;
                й доста літ...
                й скрес: й час, й лід!

                й Неньку ж про:
                й про Дніпро;
                й Рід'ний Люд...   
                й без іуд!!

                цій Землі
                буть в ріллі:
                під Врожай...
                в нАрід, в Край!!!