З Тобою

Алена Билан -Стихи
З Тобою, Батьку, починається мій день,
І лише Ти за обрій проводжаєш ніжне сонце.
І коли теплий дощик ллється, мов із жмень,
Я знаю, що це - Ти, мій любий Отче.

Ти поряд кожну мить мого життя.
Воно в Твоїй надійній, люблячій долоні.
Ти - Батько мій, а я - Твоє дитя...
Щаслива бути в Твоїм радості полоні.

Щаслива. І нехай згасає день,
Чи страшний грім гримить, чи ясно світить сонце:
Та моє серце сповнене пісень..
Які даруєш Ти для мене, Отче