Авария

Кадрабкраб
топ топ топ
за цок цок цок
"руку дай"
вшш-брр-брр-фиу

"ы-ы-ы" шлеп
"котятинок!"
"стой, куда!"
бибип вЖИииу

вжз взж вжж
бубум бабах
"ох" и "ой"
и ви-у-ви-у

скрр, кряк, пшш
хлоп-хлоп и "ах"
головою -
"нет".
и "миу"