Прах

Ключник Олег
Початок підводився з праху,
То в прах і повернеться все!
Бо в світі все кориться страху,
Який неминучість несе!

Руйнують і гори і море,
Цунамі, жорстокість лавин,
Та страх, віковічний поборе,
Принісши Любов –Божий Син!

За це і пішов на Голгофу,
Без страху і без каяття!
І через свою катастрофу -
Він дав віковічне Життя!

Свою не обійдеш ти плаху,
Яка і породжує страх!
Усе починається з праху,
Чи значить – безсмертним є прах!?