Мarina Nsvetaeva is 125 years

Игорь Вячеславович Топоров
Do just live ! - I have just dropped my hands,
I've just dropped a het forebead on my hands.
Thus yonng Storm is listening to the Lord
Somewhere in the field in a very dark haer. And
An imperions palm as it werc out of
The skies is lying on my breath's high bittow.
And somebody's lips are lying on my lips
"This the Lord is listening to Storm being yonng".

     20 VI 2017

Марина Цветаева :

Только живите !- Я уронила руки,
Я уронила на руки жаркий лоб.
Так молодая Буря слушает Бога
Где-нибудь в поле, в какой-нибудь тёмный час.
И на высокий вал моего дыханья
Властная вдруг - словно небо - ложится длань.
И на уста мои чьи-то уста ложатся
-Так молодую Бурю слушает Бог.

      6 / IX 1917