Леанiду Дранько-Майсюку

Валерий Познякевич
экспромт з нагоды дня нараджэння

Пажадаць хачу Леаніду
Новых сіл у нялёгкі час.
Хай ляцяць гадоў леаніды
Да зямлі, каб узрушыць нас.
Пакуль ёсць яшчэ дух у целе --
Будзе творчасць з Радзімай жыць.
Прыляцелі яны, прыляцелі --
Леанідамі час бяжыць.