Идем на вАС

Андрей Легион Хомченко
Над Україной грози, пил у очі
Несе свій попіл в небокрай
Горить "восток" і плачуть очі
Не треба крові, брат брата більше не вбивай

Зарийте плам'яні мушкети
Машини смерті в пекло-геть
Розплющте люди криваві очі
То ми себе вбиваем-де ж кінець?

Нас мало вже залишилось тепер
З тіл ллється кров и материні сльози
Життя дітей ми зводим на нівець
Заради користі єліти? Хай їм грець!

Піднялись люди і відкрились
Знов обманули нас пани
Пьють нашу кров-а ми безсилі?
Чи може знов забули вИ?

Тепер у наших лавах зброя
Піднімесь браття в одночас
Ми тільки вийшли з поля бою
Єліта Киева-ми йдем на вАС!