2014-2015-?

Андрей Легион Хомченко
Розмалюй малюнок що приносе вітер
Розмалюй у фарбах як малюють діти
Як летить над полем стиглої пшениці
В тім краю, де небо блакиттю розродиться

В час, коли затихнуть грози над країной
В час, коли червоний стане жовто-синім
Принесе лелека тата до хатини
Щоб зустріли діти бажану годину

Розквітне шипшина яро біля хати
Тата що вже їде, підим зустрічати?
Та німа дорога дітям не підскаже
Де їх тато згинув, лиш війна розкаже

Забрала на крилах чортівня брехлива
Вирвала з обіймів, батька обо сина
Віднесла на землі, брата проти брата
Що стріляли в небо, аби не вбивати

Розквітне калина яро біля хати
Тата що вже їде-підем зустрічати?
Мама то вже тато? Бо зверта машина!
Мамо, що за ящик? Тато нас покинув?!