Орел

Андрей Легион Хомченко
Чомусь так холодно в душі
Хоч листя впало вже з дерев
Тримавшись вчора із останніх сил
Мабуть їх сбив степний орел

Крилом, я бачив крізь вікно
Сягнула тінь у височінь
Він кликав! Може це мене?
На жаль, не мав я вчора крил

За ним вдивляюсь в сиву даль
Де промайнули юні дні
На жаль, сьогодні і тоді
Залишив спогаді, забув сліди