Менi радять

Анатолий Павленко
Мені  радять  забути  тебе:
Від  любові  час – ліки  найкращі…
Та  на  те  не  піду  я  нізащо,
Бо  кохання – дарунок  Небес.

Ніби  миті  спливають  літа,
Та  не  збавлюсь  ніяк  від  потреби
Знов  і  знов  у  думках  йти  до  тебе,
Мов  до  церкви  в  великі  свята.

---