Kochaj, nie gasnij!

Алла Польская
KOCHAJ, NIE GASNIJ!
 
Twa milosc - w mym zyciu zjawisko!
Ma gwiazdo – plon zawsze, kochaj, nie gasnij! 
Jestes Bogiem milosci! I to mowi wszystko!
Milosierny, laskawy, w mym snie przy mnie zasnij.

29-10-2016

                ***

AP (wersja oryginalna – ru)