Сапфир

Андрей Легион Хомченко
Візьми печаль і біль
Вогонь безкрайнього дощу
Візьми мій сонця блиск
Розвій мов попіл на вітру

Візьми кохання мить
Розкрай і викинь за вікно
Нехай розквітне світ
І стане всім у нас добро

Візьми мій сонця блиск
Кохання мить засип піском
Візьми одну мою сльозу
Розквітнуть мальви за вікном

Візьми безжальній спогад
Потрібні ночі раз у раз
Нехай не бачуть очи
Стоїть образа поміж нас

Залиш свій образ в серці милий
Твоїх очей бездонних вир
І ніжний дотик незабутній
Кохання чистого сапфір

Заплющ в моїх долонях очі
Поглянь в минуле де ми є
У нас були не тільки сльози
Залиш образи-це мине