Зорепади

Виктория Барановская
Як багато в цьому вечері неба!
Як чарують нас глісади зірок!
І здається, що все йде так, як треба,
Бо з небес цих на нас дивиться Бог.

Обирають нас щасливі ці зорі,
Вмить спалахують коханням в очах,
І на цьому березі моря
Припада до ніг Чумацький весь Шлях.

Зорепади серпнів! Дивнеє диво!
Ви просвітлення й натхнення моє!
Провіщаєте нам долі красиво
Сотні років. Так було і так є!

          м. Донецьк, серпень-жовтень 2017