Сейчас и вечно... Из Маргариты Метелецкой

Кариатиды Сны
МАРГАРИТА  МЕТЕЛЕЦКАЯ
І нині , й завжди
http://www.stihi.ru/2017/10/04/11148
------------------------------------

      Неторкані , палкі слова
      Тобі вкладаю у конверти -
      Такі , що часу їх не стерти ,
      Такі, що створюють дива ,

      Такі , що викрешуть вогонь
      У серці... Й зацілують душу -
      Ховать такі від світу мушу ,
      Тримать під прихистком долонь...

      А Ти - чекати лист звикай
      І позначку мою незриму ,
      Коли не віднаходжу риму,
      Бо захолола тут , як Кай ,

      Серед безглуздих балачок,
      Серед зневірених й безбожних -
      Приходь розрадити , Всеможний ,
      Уловлюй душу на гачок !

      Не стукай - вся Тобі відкрита
      І нині , й завжди - Маргарита ...


********************************


Такие пылкие слова -
Невинные - вложу в конверты,
Их время не сотрёт, наверно,
А приумножит их права...

Такие, что зажгут огонь
В сердцах... И зацелуют душу.
Их прятать от неверных нужно,
Прибежище - Твоя ладонь...

Ты к ожиданью привыкай
Письма с отметиной незримой,
Пока не нахожу я рифмы
И застываю , словно Кай.

Среди нелепой болтовни,
Среди отчаянных, бездушных
Утешь, возрадуй , Всемогущий!
На, душу на крючок лови!

Ты не стучи - я вся открыта
Сейчас и вечно - Маргарита...