Клаксон на трабант Това е роман

Величка Николова -Литатру 1
Автор: Величка Николова – Литатру

Сучайна среща. Погледи – искрящи.
После – в случаен крайпътен ресторант...
Пенливо вино... Устните шептящи…
Хотелска стая... Клаксон на "Трабант"!

Свъсено утро. Погледи – смутени.
Роклята смачкана. Ризата с грим.
Стрелките чукат - вече изпотени.
Двамата бързат. Гузен пилигрим.

Литатру
18.02.18 г.
(пилигрим - любители на краткотрайни връзки... )
*