Едри глътки

Величка Николова -Литатру 1
Дойде във пролетта ми зажаднял.
Невинността ми пи на едри глътки –
без спирки в нощите, обезумял
и ненаситен – с похотливи тръпки.

 А месецът безсрамно заблестя.
С лъчите си в леглото ни надзърна.
Във поза Кама Сутра ни видя
и после страстно облака прегърна.