Ще осiнь не заплакала дощами

Вера Бондаренко-Михайлова
Ще осінь не заплакала дощами,
У вирій всі птахи не відлетіли
І літо бабине ще сонечком нас бавить,
А поле розстеляє чорні скиби.
Дерева не вдяглись в яскраві шати,
Тож ще купайся в теплому промінні
І не лякайсь, що прийде знов негода...