Весiльнi побажання

Валентина Коц
(дітям)

***

Ми сьогодні вас вітаєм
З гарним святом, з днем весілля!
Щастя щиро вам бажаєм,
Щоб Господь на все дав сили.

Нехай Сонце світить ясно
На шляху життя постійно,
А Ісус усе прекрасне
Посила в сім’ю подвійно!

***

Господь сьогодні долі поєднав
І дав на двох – одну Свою дорогу.
Щасливий час і радісний настав,
За все потрібно дякувати Богу.

Нехай над вами буде благодать,
А ви, як квітку, бережіть кохання,
Щоб вам всі перешкоди подолать,
Що стрінете і перші, і останні.

Хай рясно вас Ісус благословить,
У справах всіх життєвих допоможе.
Запам’ятайте цю щасливу мить,
Бажаємо вам все, що є хороше!