Вовк як вовк

Владимир Блэк
Я сер, хоча душею чорний.
Я хижак, хоч і не кривавий.
Загадок темних з верхом повний
Сліди наклав на путок талий ...

Я чорний, хоч і мастю сірий.
Аль нам з тобой не по дорозі.
Крокуєш ти, по-мені швидше.
Але, у мене, дліньше ноги.

Я сер, хоча душею чорний.
Я м'ясо їм - забій, не падаль.
Я завтра сит, твоєю кров'ю.
А, ти, мій друг, тримайсь, не падай.
 

В Блэк. 2011.