Дружня порада

Анатолий Тарасовский
Кум  Петро зайшов у двір
Якось   до  Яреми.
В мене щось з недавніх пір
З пам*ятю проблеми

Гроші  жінці   віддавав
Ну а гривнів двісті -
Як  заначку       я тримав
В  потаємнім  місті

З чим  проблем раніш не знав -
Щось не те виходить.
Забуваю, де сховав. 
А вона  знаходить.

Зважся на  мою біду,
Горю чим завадиш?
До лікарні  не  піду
може,  ти порадиш?

Кум  Ярема підійшов
Нахиливсь до вуха
Добре, друже, що  зайшов -
То пораду слухай
.
У лікарнях, зазвичай,
Нічого не тямлять
Гроші  людям позичай. -
 Це тренує пам*ять