Хочу тебе цiлувати

Прокопенко Юрий
Хочу негайно тебе цілувати грайливо,
Без перебільшення, десь поза межами сну.
Хочу кохання розкішну з принадами зливу,
Щоб увірвалася в серце, в мою глибину.
Хочу пророчого дива чудову палітру,
Тільки таку, що утворить пейзаж там, де ти.
Навіть дістану привіт від легенького вітру,
Що намагався від мене так стрімко втекти.
Ніжно тебе пригорну, ти приємна на дотик,
Мов зачарований, я не підвладний собі.
Знов крадькома все шукаю твій погляд, і в соте,
Прагну тебе цілувати скоріш, хоч убий!

19:36, 04.10.2017 рік.

Зображення: http://misseva.ru