Nothing is left 04. 10. 2017

Баяр Сергебаев
Nothing is left
Except for some pain.
It feels like a theft:
Time wasted in vain.

No one to blame
Except just for me.
It feels like a shame,
It won't leave me be!

Nothing in mind
Except for her face.
It feels like I'm blind
And need some more space.

Nothing is there
Except to move on.
No reason to stare
At someone who's gone...

00:33. 04.10.2017