Ти - кохання

Ласточка Твоя
Ти є кохання мого життя,
але я для тебе не є та.
Ти не читаєш мої думки,
А я не пишу для тебе вірші.
Знову осінь і жовті листи,
Ми з тобою,як моря
Із берегів вийшли.

Ты есть любовь моей жизни,
Но, я для тебя не та.
Ты не читаешь мои мысли,
А я не пишу для тебя стихи.
Опять осень и жёлтые листья,
Мы с тобой, как моря
Из берегов вышли.