Незабаром

Летисия Ра
 
Через відтінки в колір
Світло- похмурого  жовтня.

Мабудь зовсім скоро
Зима поцілує осінь.

Яка вже у них зустріч,
А кожен раз як уперше.

Закоханий сніжний хлопець.
Мінлива багряна цаца.

Їх руки завжди поруч -
Сніжинки у листопаді ...