Як Цяжка Даецца Мне Родная Мова... Кахаю

Яна Ставер
 Я сёння скажу - кахаю...
Я сёння скажу - жадаю!
Я з сабой размауляю...
Спасаюся ад злых слоу!

 Я цябе не пакiну...
Ад кулi зноу не загiну!
Пацалую, як белу лебедь...
Выратую нашу Любоу!