Жнива

Люба Охман
Слава Богу, що до нас осінь завітала,
Непомітно рік пройшов і жнива настали.
Все навчасно посилав наш Господь Великий-
Сонце, вітер, дощ і сніг - все для чоловіка!
Щедрий і дбайливий Бог нас не обділяє,
Хліб і воду подає, жити нас навчає!
І нехай собі лелять журавлі у вирій
В села де нема війни, де приймають з миром...
Всюди осінь золота, тихо вітер віє...
Люди, йдімо до Христа - в Ньому лиш Надія!