To My Mom

Татьяна Мороз 2
On September 24th, 2017, my Mom went to be with the Lord.

I am staying on my knees. I am crying hard...
I knew it would be difficult and achy.
My dear Mom’s alive in my heart...
Reality of loosing her heartbreaking...

She’s with the Lord, a place of my dream.
She’s free of pain, suffering, and grieving.
Only my soul inside deeply screams.
She is in heaven - life goal’s achieving.

This earthly life’s gone quickly away.
She celebrates with Jesus her arrival...
I am on my knees. I trust in Him and pray
For peace and comfort in my own survival.

My Lord is nearer ever than before.
He gives His strength embracing me in pain.
I wish I could just glimpse in heaven’s door
To realize indeed my mother’s gain.

Goodbye, my Mom! I’ll see you soon again.
We’ll meet in heaven. Miss you on this planet.
I love you, Mom. Your love flows through my veins
And I had never taken it for granted.

 

24 сентября 2017 года моя мама отошла к Господу.


Я стою на коленях. Я плачу сильно ...
Я знала, что это будет тяжело и больно.
Моя дорогая мама — живая в моём сердце ...
Реальность её потери душераздирающая ...

Она — с Господом, местом моей мечты.
Она свободна от боли, страданий и скорби.
Только моя душа глубоко кричит внутри.
Она — на небесах и достигла жизненной цели.

Эта земная жизнь быстро исчезла.
Она празднует с Иисусом своё прибытие ...
Я — на коленях. Я верю в Него и молюсь
За мир и утешение в моём переживании.

Мой Господь ближе, чем раньше.
Он даёт Свою силу, обнимая меня в боли.
Хотелось бы просто взглянуть чрез небесную дверь,
Чтобы действительно осознать это приобретение.

До свидания, моя мама! Скоро увидимся.
Мы встретимся на небесах. Скучаю за тобой на этой планете.
Я люблю тебя, мама. Твоя любовь течет по моим венам
И я не воспринимала её как должное.