Когда тебе хорошо, хорошо и мне

Князев Дмитрий
Ми охолонули
Після спекотного літа
Моя Афродіта під ковдрою
У теплих шкарпетках..Кохаю її
Так особливо,по своєму
Ти неймовірна...

Коли тобі добре,добре і мені..

Ми переглянули
Погляди на своє життя
Ти і Я-дивна музика
В серцях наших дикий вогонь
Назвемо його просто-любов

Коли тобі добре,добре і мені..

Нам передбачили
Пристрасні й складні почуття
Без вороття до минулого
І кожну хвилину життя
Лише про тебе думаю

Коли тобі добре,добре і мені..
           30.09.17