Украинский канал

Павел Облаков Григоренко
Трэба, трэба, трэба, трэ-эба,
нам здобуты пэрэмогу!
Трэба, трэба, трэба, трэба,
хучь мы будэм йысты пацюкив...

Хай жывуть, во вик прыбудуть,
наши вожди - Вальцман, Гройсман,
щэ - вэлыкый Коломойскый,
обицяють милиард!

Хто ж нэ дав нам хлиба и вугилля?
щоб добулы пэрэмогу?
Цэ - Росия, цэ Росия,
Путин, Путин, Путин, Путин,
Янукович, Янукович...

Бла-бла-бла-бла,
бла-бла-бла-бла,
бла-бла-бала-бла
бла-бла-бла...


Учора.