Мальви

Наталья Люшневская
   
Зросли весною буйно мальви:
В вікно вітання шлють листком.
А згодом, в чари різнобарв'я,
Фарбує сонце їх бутон.

Стоять, принишклі, урочисті -
Формується їх грамофон.
А клумба ніби вся в намисті...
Та раптом дзвін: "Ось Я - прийшов!"

А  рано вранці все подвір'я
В казковий вбралося вінок.
І враз замерехтів сузір'ям
Сільської розкоші куток.