А пiд ранок янгол нiжний

Ицхак Скородинский
 Боже... 

Тиша!
 
Сніг скрипить... 

І сніжинки завиваються

убік подихів землі...

 Мла.  ...Повітря навпіл змерзло
 від чекання чатування
смертних поівів  зими...

У-у-у, 
глот!

АБСОЛЮТНА
самота!!! 

А під ранок янгол сніжний
вікна всім  нам...

В ЗАКОЛОТ.