There were two Blackbirds...

Наталия Мисюра Валге
***
There were two Blackbirds
Sat upon a Hill,
The one nam'd Jack,
The other nam'd Jill,
Fly away Jack,
Fly away Jill,
Come again, Jack,
Come again, Jill!
*
На одной горке
Кто только не жил!
Вон дрозд Джек,
Вон дроздиха Джилл.
Вон, вон – Джек!
Вон отсюда, Джилл!
Ах, вернись, Джек!
Ах, вернись, Джилл!