А я тебе розлюбила

Мама Света 2
 А я тебе розлюбила,
 Наче на нашу стежку
 Ринула з неба злива,
 Змила кохання рештки.

 А я тебе розлюбила,
 Плакали ранки сльозами,
 Наче в рос1 топили
 Те, що загублено нами.
 
 А я тебе розлюбила,
 Бол1сно так 1 тяжко,
 Наче ламали крила,
 Крила ламали в пташки.