На крилах кохання

Людмила Кравченко 4
Припорошу коси цвітом неземним,
Пригорнусь я ніжністю і добром своїм.
І полину пташкою в долоні твої,
Протягну  до  тебе  руки  я  свої.

Засіяє сонечко на устах моїх,
Немов та перлина пливу по землі.
Голубими росами на уста впаду,
Скажеш: "Я кохаю!" і тебе одну.

І підем з тобою у казкову ніч,
І сплетуться руки певна в тому річ.
І відчує  тіло  смак  у тишині,
І в душі залишить свій солодкий слід.

Я згорнусь клубочком на твоїм плечі,
Ти до мого сердця підбереш ключі.
Обвінчає  чарами  доля  уночі,
"Я тебе  кохаю!"  ніжністю  душі!!!