Силиконки

Величка Николова -Литатру 1
Ний сме стройни хубавици.
Имаме си нови .ици.
Веч сме с чипи носове.
Устните ни - кат зурле.
Веждите ни - гайтанлии,
а мъжете - паралии!

Все предимства, господа.
Вижте наш`та красота.
Изберете ни за миски,
за да пием ний уиски!
И да славим по света
силикон и глупостта!