Мастия

Величка Николова -Литатру 1
От днес реших оскъдно да се облека
да ми се виждат всички голотии
и ведро свиркайки си със уста,
да следвам градските мастии.

Видях във бара мъж богат
и го погледнах нежно,
намигнах плавно с ляв клепач,
запуших най- метежно,
разклатих новия си бюст –
полека, уж небрежно.
От чашката си със кафе,
засърбах - баш прилежно.

Не ме поглежда тоз тъпак!
Кръстосвам пак краката.
Очите му – на котарак,
но зяпа към вратата,
а там – младеж с „рус”алаброс,
уста с език облизва…
И рипва този „мъж”богат,
с младежа се изнизва.

Проститутка
чернила
Величка Николова -Litatru 1
С сегодняшнего дня я решил одеться экономно
увидеть всю мою наготу
и жужжание изо рта,
следить за городскими причудами.

Я видел богатого человека в баре
и я осторожно взглянул на него,
Я подмигнул левым веком,
Я заблокировал самые интимные,
Я потряс свой новый бюст -
медленно, надеюсь, небрежно.
Из его чашки кофе,
Я стонал - куст усердно.

Этот чувак не смотрит на меня!
Я снова перебираю ноги.
Его глаза - кошка,
но он уставился на дверь,
и там - молодой человек с «блондинным» алабросом,
рот с языком лижет ...
И пошол этого «человека» богатым,
с молодой человек убегает.