Модерна дама героиня

Величка Николова -Литатру 1
Искам да Ви се похваля,
бурна завист да разпаля:
Силикон си сложих аз,
да съм гърдеста и в час.

Дупето ми е със плънки -
да издуят моите дънки.
Перманентен грим сложИх,
всички зъби си смених.

Истинска съм героиня.
Болки страшни изтърпях,
но пък хванах си двамина…
В джоб - дълбок – им се заврях.