Цвiтe тeрeн

Белякова Светлана Николаевна
Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg

Цвіте терен, цвіте терен буйною красою,
заглянула б в оченята місячною порою.
Небом Душа,серце мліє, зіроньки палають.
Хлопці, любіть нас,
хлопці, любіть нас,
почуття глибокі майте.
Цвіте терен, цвіте терен, бджілочок скликає,
пелюстками губ жаданих, надія палає.
Ніччю місяць - молодик спати не хоче,
світлом своїм золотим серденько лоскоче.
Цвіте терен, цвіте терен з п`янким ароматом,
кличе любоньку свою на Весняне Свято!


Анімація плейкаст: