Експромт

Северина Нижинская
в моєму саду
співучий вітер
танцює вальс
з променем сонця
і ароматом стиглих вишень
джмелів і бджіл до себе тягне

в безхмарному небі ластівки
підспівують вітру
а музика - струмок
і скрип хвіртки


26.09.2017