Кабуки

Арно Амори
Валерии Н.

Дагерротип
гильотины-совка
договора
монолитейного
лития вброд
пропаханной
лютомыслом
хладопьялью
просветов
в окалине
зрака
"Любить"
на струпеньках
на ручках бутона
хлопьев-облаток
сбульдоженных
вылюдей
/О, ненавижу!/
подайте
расклёт оперенья
/Живей!/
полуукраденных снов
заморочья
про*лядины лета-
-райка
грая нави-
-давильни
кабуки.