Веч1р сьогодн1

Мария Зубрий
Вечір сьогодні зі смаком м'яти,
Перша зоря зійшла...
Стукає осінь у вікна хати -
Все таки, ти прийшла?

Дощ перестав, прояснилось небо,
Краплі бринять на склі,
Думала я, що прийду до тебе,
Стежка зника в імлі...

Ніч не спішить почуття згортати,
У золотий сувій...
Вечір сьогодні зі смаком м'яти,
Як поцілунок твій!..