Як холодно коли тебе нема

Влада Дэлир
Як холодно коли тебе нема.
Як холодно коли ты не тримаєш.
Не дивишся, не обіймаєш.
Ях холодно коли твої слова,
летять до неї, не до мене.
Коли СМСка вкотре не прийшла.
Як холодно коли тебе нема!
Коли нема твоїх очей,
що в душу заглядають і лоскочуть.
Коли вже не мої, твої вуста.
Коли торкатися мене не хочуть.
Як холодно без твоїх теплих рук.
Без носика твого торкань.
Як холодно мені,Поглянь!