падарожжа

Евгений Пешко
Ганна, Насця і Паліна,
Воля, Каця, Ангеліна
Ніна, Віка, Валянціна,
Ну канешне ж і Марына,
Таня, Тося, Галя, Света
Дадаем і Віялетту,
І Інэссу разам з Ірай,
Ды Надзею не пакінем,
Веру забярэм з Любоўю
І ў круіз рванем па мору:)
Выбачайце, мы ж забылі,
Юльку з Людай і Алінай,
А таксама Жэньку з Сашкай
І Наташку разам з Машкай...
Не пакінем жа мы Лену?
Трэба ж браць тады і Леру
Так мне месца не хапіла...
І паплылі прэч дзяўчыны:)