К Богу Святому Духу

Глеб Маринов Тегма
 
   И вот, я - читающий книжищу,
      Отцами Церкви составленную
         и Молитвословом зовущуюся, -
            произношу утром и вечером:

   "Царю Небесный,
      Утешителю, Душе Истины,
         Иже Везде Сый и Вся Исполняяй,
            Сокровище Благих и Жизни Подателю,
   прииди и вселися в ны,
      и очисти ны от всякия скверны,
         и спаси, Блаже, души наша" -

            и... живу, исполняясь Духом