Може спiвчуття?

Светлана-Фотини Завьялова
Що нам, трепетним, належить?
Може співчуття?
Не торкнись необережно
Божого дитя!

Не розвіється скорбота.
Лиш знесилить, бо -
Щоб життя забрати, хто ти?
Думаєш ти бог?

«На своїй землі» і в хаті
Не цінуєм мир.
Так натхненно-біснуваті,
Божі діти МИ?

Голову пустим не сушим.
І в сумлінні – лад.
Де лиш взяти Божу Душу
(В кому не жила)?