Дитячий вiршик для дорослих

Олександр Мачула
Накурився їжачок голочок
й завалився дурачок на бочок.
Другий день лежить немов йовбачок,
все міркує – знов де взять косячок.

Біля нього пробігав слимачок,
цвіркунові чарівний ніс смичок.
Перескочив він чимдуж патичок
і „колючці“ показав язичок.

Здивувався не на жарт їжачок,
довго думав – де подівсь слимачок.
А коли ліхтар ввімкнув світлячок,
у туман подибав пан їжачок.

22.09.2017