Не потрiбно чекати милостi

Олександр Мачула
Вже заморилися чекати чогось путнього?
Скучаєте тепер й напередодні?
Якщо бажаєте на краще змін в майбутньому –
цією зміною ставайте вже сьогодні!

22.09.2017