Антирекорд

Олександр Мачула
Ця влада імпотентна для народу,
але для себе зовсім навпаки.
Життя в країні через пень-колоду,
чиновники ж всі ніби хом’яки.

Країну всю заплутали у сіті
всіляких схем, відкатів, клоунади…
Ми обігнали вже усіх у світі
по рівню корумпованості влади!

Як довго українська ще земля
терпітиме злодюг і кровососів?
Допоки наші ниви і поля
кормитимуть чужих і своїх босів?!

І так тут ці прибульці обжились,
що між собою ділять владу, квоти…
Були ми самостійними колись –
тепер нам курви піють вже й про цноту!..

21.09.2017